latinica  ћирилица
29/04/2015 |  13:47 | Аутор: РТРС

Интер враћа Подолског у Арсенал

Тренер фудбалера Интера Роберто Манћини рекао је да клуб неће откупити уговор фудбалера Лукаса Подолског и да ће се њемачки репрезентативац на крају сезоне вратити у Арсенал.

Подсјећамо, Подолски је у јануару из Арсенала дошао на шестомјесечну позајмицу у Интер, уз могућност да италијански клуб откупи његов уговор на крају сезоне. Подолски се није добро снашао, а први гол за "плаво-црне" постигао је тек синоћ, у утакмици против Удинезеа (2:1).

"Драго ми је што је Подолски постигао гол, то је важан погодак за нас. Он ће се вратити у Лондон на крају сезоне, али је велики професионалац", рекао је Манћини, пренио је Спортски журнал писање британских медија.

Удинезе је утакмицу завршио са деветорицом играча, а Манћини је незадовољан игром свог тима који је на терену имао бројчану предност.

"Не разумијем због чега су неки наши играчи играли почели 'да се играју' када је Удинезе остао са деветорицом. Мораћемо да разговарамо о томе, пошто у неким тренуцима као да не размишљају. Имам добре играче, али морају да остану концентрисани, морају да користе мозак", рекао је Манћини.

"Не можемо на такав начин да убијемо утакмицу, пошто је довољан тренутак да изгубите бодове. Играмо боље када оба тима имају по 11 играча на терену", додао је Манћини.

Фудбалери Интера тренутно заузимају седму позицију у Серији А са 48 бодова, два мање од пете позиције која води у Лигу Европе, а на којој је тренутно Сампдорија.