latinica  ћирилица
30/04/2015 |  14:06 | Аутор: ТАНЈУГ

Повријеђен навијач, покушај напада на Звездин аутобус

Један навијач Црвене звезде лакше је повријеђен, а полиција је брзом реакцијом спречила напад на аутобус са кошаркашима црвено-белих послије треће утакмице финала плеј-офа АБА лиге са Цедевитом, преносе хрватски медији.

Како се наводи група, за сада непознатих хулигана, напала је једног навијача Звезде недалеко од Дома спортова гдје је играна утакмица, а полиција је спријечила групу Бед-Блу-Бојса (БББ) да нападну аутобус са играчима.

Београдски црвено-бели су на утакмици имали подршку око 100 навијача, који су у главни град Хрватске дошли да бодре свој клуб.

"Они су од почетка па дебело након завршетка утакмице, непрекидно и громогласно извикивали пјесме и слогане Делија, славећи Србију и Звезду, али без провокација или вријеђања. Из сектора гостију непрекридно се орила песма, иако је било видљиво да ће Звезда убједљиво изгубити.То им није сметало, као ни што их је било неупоредиво мање од домаћих присталица, који су корпоративни симпатизери клуба без традиције и навијачких пјесама", преноси Индекс.