latinica  ћирилица
04/05/2015 |  10:35 | Аутор: РТРС

Зворник: Полицајац Миловановић отпуштен из болнице

Полицајац Стево Миловановић који је у терористичком нападу на полицијску станицу у Зворнику 27. априла задобио прострелне ране десног рамена, јутрос је пуштен из Опште болнице на кућно лијечење. Према ријечима љекара опоравак Миловановића је задовољајући и слиједе му редовне контроле.
Стево Миловановић - Фото: РТРС
Стево МиловановићФото: РТРС

- Јутрос смо га отпустили са болничког лијечења, у добром општем стању, локални налаз, значи ране су уредне. Даље лијечење ће се проводити амбулантно, долазиће на редовна превијања. Значи, пацијент је добро, даље лијечење амбуланта, рекао је Јован Окука, начелник Хируршког одјељења Опште болнице Зворник.

Полицајац Жељко Гајић, који је рањен у овом нападу, отпушен је 29. априла из Опште болнице и налази се на кућном лијечењу, уз редовно јављање љекару док ране не буду потпуно саниране.

У терористичком нападу на Полицијску станицу Зворник, који је у понедјељак, 27. априла, извршио Нердин Ибрић /24/ из Кучић Куле код Зворника, убијен је полицијац Драган Ђурић /48/, док су рањени Жељко Гајић и Стево Миловановић. Нападач је ликвидиран приликом размјене ватре.

Нападач је, уз поклич "Алаху екбер", око 19.00 часова упао у просторије Полицијске станице и одмах почео да пуца из пушке.