latinica  ћирилица
04/05/2015 |  11:43 | Аутор: sportske.net

Бензема не путује у Торино на полуфинале ЛШ

Француски фудбалер у дресу Реал Мадрида Карим Бензема није успио да се опорави, неће ни путовати у Италију на полуфинале Лиге шампиона протви увентуса, па тренер Мадриђана Карло Анћелоти неће моћи да рачуна на стандардну формацију.
Карим Бензема (ФОТО: Panoramic) -
Карим Бензема (ФОТО: Panoramic)

То још не значи аутоматски мјесто за Чичарита, пошто италијански тренер размишља да проба са Бејлом и Роналдом у шпицу.

То би практично значило да напуни везни ред и тако неутралише одсуство Модрића, преносе спортске.нет.

Хрват је према риејчима тренера "Старе даме" Масимилијана Алегрију, уз Роналда најважнији играч Реала.

"Свакако да бих волио и да не игра Роналдо, али Модрић је велики губитак за Реал, он им је најважнији играч на средини", каже тренер Јувентуса.

Са тим се слаже и легендарни стручњак Ариго Саки.

"Реал тешко ради пресинг без Модрића, не сналазе се када немају лопту. Биће им тешко против Јувентуса који је физички доминантан", додаје Саки.

Он вјерује да ће Алегри чекати грешку.

"Јуве неће напасти, Алегри ће вјероватно модификовати 3-5-2 формацију и сачекати да Реал погријеши. Једноставно, то је највећа шанса Јувентуса, њихова одбрана је боља од Реалове", тврди некадашњи тренер Милана и "Азура".

У Јувентусу сањају побједу без примљеног гола, има и оних који вјерују да би реми без голова дао шансу Италијанима који ће у реваншу бити јачи за Погбу.

Но, свакако да је сама чињеница да играју на својој "тврђави" гдје је атмосфера паклена, довољна да Јуве проба да побиједи великог ривала. Реал је неријетко губио у Торину и биће и то за њих велики испит, иако су фаворити у овом двомечу.