latinica  ћирилица
04/05/2015 |  18:28 | Аутор: РТС

Фудбалери Звезде у Грачаници (ВИДЕО)

Фудбалери Црвене звезде стигли су у Грачаницу где ће се дружити са Србима који живе на Космету и одиграти хуманитарну утакмицу са које ће сав приход бити уплаћен локалном породилишту.
Фудбалери Црвене звезде у посјети Грачаници (ФОТО: Youtube) -
Фудбалери Црвене звезде у посјети Грачаници (ФОТО: Youtube)

Гостовање у Грачаници први је Звездин долазак у јужну српску покрајину након девет година и Куп утакмице са Мокром Гором у Зубином потоку.

Ова утакмица биће одиграна на спортском комплексу у Грачаници, а у оквиру акције "Играјмо за бебе на Косову", са почетком у 16 часова. Цијена улазнице је 100 динара, а цјелокупан приход ће отићи Породилишту КБЦ-Приштина-Грачаница које ради у отежаним условима и где због недостатка санитетског материјала има јако мало порођаја.

Црвена звезда је на овај сусрет отпутовала у комбинованом саставу. На списку путника нашли су се: Дамир Кахриман, Мамаду Мбођ, Ненад Гаврић, Владимир Јововић, Филип Манојловић, Немања Ивановић, Душан Живковић, Марко Мијаиловић, Милош Стојановић, Ненад Цветковић, Лазар Туфегџић, Никола Јовановић и Немања Тошић, као и чланови стручног штаба - Ненад Лалатовић, Драган Шарац, Срђан Максимовић, Дејан Пурић, Дејан Тошевски, Драган Милановић и Горан Негић.