latinica  ћирилица
07/05/2015 |  08:41 | Аутор: Б92

Џереми Кларксон поново у акцији?

Изгледа да Џереми Кларксон не губи вријеме. Није прошло много времена откако се ББЦ одрекао његових услуга, а познати водитељ је поново за воланом, испред објектива камере.

Кларксон је на свом Тwиттер профилу поставио фотографију на којој се у првом плану види Шевроле Корвета З06, а у позадини камера и флимска екипа, уз коментар: "Ово сам данас узео".

Кратак коментар који прати фотографију покреће гомилу питања.

Можда је у питању снимање ДВД специјала или неке рекламе? Да ли је Кларксон наставио да ради свој омиљени посао за другог послодавца? Да ли ће и даље сарађивати са бившим колегама, Мејом и Хамондом?

Меју би по сопственом признању нови посао добро дошао како би могао да отплати Ферари 458 Специал који је недавно купио.

Пошто је ББЦ одбио да са њим продужи уговор, Џереми Кларксон је најавио могућност наставка рада на емисији о аутомобилима за неку другу ТВ кућу.

Најновији твит подгријао је наде фанова да ће ускоро поново моћи да уживају у Кларксоновим циничним коментарима док тестира најновије аутомобиле, а вријеме ће показати о чему се заиста ради.

У међувремену, у британској штампи појавиле су се вијести да ће ББЦ наставити да снима Топ Гир и да је у потрази за новим водитељима тог шоу програма.

Како ствари стоје, можда ћемо умјесто једне ускоро добити двије исте емисије.