latinica  ћирилица
05/06/2015 |  10:32 | Аутор: РТРС

Анђеле, мој брате, "live" спот групе Van Gogh из Хале спортова

Најпопуларнији рок бенд у региону, група Van Gogh обрадовала је публику својим новим видео спотом са београдских концерата одржаних у Хали спортова, 11. и 12. децембра 2014. године.
Van Gogh - Анђеле мој брате - Хала спортова, уживо (фото: YouTube / screenshot) -
Van Gogh - Анђеле мој брате - Хала спортова, уживо (фото: YouTube / screenshot)

Чланови "Van Gogh" одлучили су се да од свих нумера са концерата у Београду, објаве баш "live" видео за пjесму ''Анђеле мој брате'', упркос томе што је са новог албума ''Неумерен у свему'' за њу екранизован спот, у коме главну улогу тумачи маестрални глумац Петар Божовић.

Због одличне реакције публике на наступима током актуелне турнеје "Лицем у лице" управо овом пjесмом, бенд је одлучио да се одужи својим вjерним фановима "live" верзијом спота за поменуту песму, и тако најави премијерно емитовање снимка концерта из Хале спортова на РТС-у, а након тога и на свим осталим ТВ станицама широм региона.

Бројни кадрови публике у еуфорији како пјевају у глас са Ђулетом и екипом, подсјећају на концерте највећих свјетских музичких имена, па се група "Van Gogh" свакако може похвалити како сјајном продукцијом, тако и чињеницом да константно уноси новитете и прави креативне помаке на регионалној музичкој сцени.

Током љета, регионалну публику очекују бројни наступи групе "Van Gogh". Послије сјајних концерата у Краљеву, Оџацима, Тузли, Бања Луци, Подгорици и Сарајеву, турнеја "Лицем у лице" наставља се енергичним наступима у Змајеву (20.06), на ''Summer Fest-u'' у Мостару (26.06), на ''Арсенал Фест-у'' у Крагујевцу (27.06), те због великог интересовања по други пут у Бања Луци (28.06), као и на "Дринској регати" у Бајиној Башти (17.07).

У наредном периоду, 24. јуна заказана је још једна промоција књиге "Трагови прошлости" у Културном центру Панчево, а за ту прилику бенд је одлучио да све присутне Панчевце обрадује мини акустик наступом.

Више информација о активностима бенда и спот "Анђеле, мој брате" можете пронаћи на званичној страници бенда:

https://www.facebook.com/musicvangogh