latinica  ћирилица
03/07/2015 |  18:55 | Аутор: Б92

Умро бивши фудбалер Звезде Горан Гогић

Некадашњи фудбалер Црвене звезде Горан Гогић умро је послије тренинга свог клуба Ђингау Хаинијуа, потврдио је његов саиграч Ђорђе Ракић.
Горан Гогић (Фото: StarSport) -
Горан Гогић (Фото: StarSport)

Како пише кинеска агенција Сина, Гогић, који је рођен 24. априла 1986. године, колабирао је и изгубио свијест послије вечерњег тренинга, брзо је превезен у болницу, али су љекари само могли да констатују смрт, послије неуспјешне реанимације.

Високи момак из Врбаса, који је могао да игра као дефанзивни везни и као штопер, почео је каријеру у Јединству са Уба, а играо је још за Чукарички Станком, Напредак из Крушевца, Јавор из Ивањице, Јагодину и Црвену звезду.

Са два посљедња клуба освајао је трофеје – најприје са Јагодином национални Куп 2013. године, а наредне сезоне и титулу шампиона државе са Црвеном звездом.

Послије освојене титуле са "црвено-бијелима" отишао је у Кину, заједно са Ракићем, гдје је на 15 утакмица уписао један погодак.

Саучешће породици из Црвене звезде

"Фудбалски клуб Црвена звезда изражава најдубље саучешће породици и пријатељима Горана Гогића, као и свим навијачима нашег клуба који су га вољели и који су се заједно са њим радовали успјесима које нам је донио.

Горане, брате наш Гого, нека ти је вјечна слава и хвала за све што си урадио за црвено-бијеле боје.

Заувијек са нама", стоји на сајту Црвене звезде.

Датум комеморације, као и мјесто и вријеме сахране биће накнадно објављени.