latinica  ћирилица
27/07/2015 |  19:58 | Аутор: РТРС

Рукометаши Борца почели припреме за нову сезону (ВИДЕО)

Рукометаши шампиона БиХ Борац м:тела почели су припреме за нову сезону.

Тренер шампиона Босне и херцеговине Игор Рађеновић дао је знак играчима да су припреме почеле. Неће бити пуно времена за уигравање јер обавезе долазе веома брзо.

До квалификационог турнира за Лигу шампиона одиграће турнир у Београду, ТВ турнир шампиона у Добоју, те меч СЕХА лига против Татран Прешова.

"Практично нам остају три седмице да се припремимио и физички и тактички, што наравно није довољно, али ми ћемо учнити све да то што боље одрадимо и да почетак свих наших обавеза дочекамо како треба", рекао је тренер Борца игор Рађеновић.

Бранислав Обрадовић као капитен предводиће екипу и ове сезоне. Осим Лиге шампиона, Борац ће ове сезоне играти и СЕХА лигу, а у Лиги БиХ, очекује их одбрана титуле.

"СЕХA лигa је из сезоне у сезону све јача. Икрено не знaм да ли смо ми слабији или бољи, али сваке године се екипе појачавају и улажу у тимове. Доста тих екипа су кандидати за фајнал-фор Лиге шампиона", рекао је Обрадовић.

Шест новајлија је у тиму Борац М:тела, међу њима и голман Тибор Иванишевић.

"Част ми је што сам члан Рукометног клуба Борац, прије свега због имена које он носи, а и због такмичарских амбиција које су постављене пред клуб", рекао је Иванишевић.

Борац је данас пустио у продају и годишње, као и ВИП улазнице. Цвијена годишње карте је 80 км, док је за ВИП улазницу потребно издвојити 500 КМ.