latinica  ћирилица
05/09/2015 |  12:15 | Аутор: Б92

Румениге: Одбили смо 80 милиона евра за Милера

Предсједник Фудбалског клуба Бајерн Карл-Хајнц Румениге открио је да је током овог љета одбио баснословну суму за Томаса Милера, али није открио који клуб ју је послао.
Томас Милер (ФОТО: www.motorvision.dе) -
Томас Милер (ФОТО: www.motorvision.dе)

Међутим, енглески медији откривају да је у питању Манчестер јунајтед, који није крио да жели њемачког репрезентативца, а за њега је био спреман да плати 80 милиона евра, као и разне бонусе, преноси Б92.

Из редова њемачког шампиона, ипак, цијелог љета наглашавали да Милер није на продају, а поред Јунајтеда, желио га је и Реал.

"Причам о невјероватним сумама, које су високе. Да сам менаџер у банци, морао бих да прихватим ту понуду. Али, пошто смо ми фудбалски клуб, то нам омогућава да затворимо врата таквој понуди и да та врата остану затворена, то могу да обећам свима. Али, једна ствар је сигурна, повећање прихода од телевизијских права у Енглеској неће олакшати посао Бајерну у будућности", нагласио је Румениге.

Милер током цијеле каријере носи дрес Бајерна, за Баварце је дебитовао 2000. године и од тада уписао преко 200 утакмица и више од 75 голова.