latinica  ћирилица
07/10/2015 |  16:30 | Аутор: РТРС

Миле Радишић за РТРС: Нисам дао никакву изјаву (ВИДЕО, АУДИО)

Након што је СДС на својој интернет страници објавио аудио снимак наводног разговора контроверзног бизнисмена Миле Радишића са непознатим лицем, а који су преузели поједини медији, нашој редакцији јавио се Радишић и демантовао аутентичност снимка.


Миле Радишић - Фото: архив
Миле РадишићФото: архив

Радишић истиче да никоме није дао никакву изјаву или снимак, те да је оно што је данас процурило у јавност чиста монтажа одређених кругова људи.

Огласио се и у снимку поменути министар финансија Републике Српске Зоран Тегелтија, за којег је у снимку наведено да је уплетен у корупцију, те да има намјеру да, заједно са још једним бизнисменом купи Нову Банку.

На питање новинара да прокоментарише аудио-материјал који се појавио у појединим медијима, на којем наводно бањалучки бизнисмен Миле Радишић износи низ оптужби на његов рачун, Тегелтија је рекао да снимак није слушао и да се никада није бавио причама из "сиве зоне".

"Обављам посао у име Владе Републике Српске и никада се нећу бавити 'сивом зоном', прислушкивањем било кога, а поготово људи који се налазе у веома тешкој животној ситуацији. Волио бих да видим шта сам погријешио. Молим вас да прича из 'сиве зоне' прислушкивања поштедимо Народну скупштину Републике Српске", истакао је Тегелтија.