latinica  ћирилица
11/10/2015 |  12:47 | Аутор: РТРС

Сувара понудио аудио-снимак институцијама правосуђа (ВИДЕО)

Аудио снимак, који нам је послао Горан Сувара, доста је опширнији и он га нуди свим институцијама правосуђа, заједно са бројним другим аудио и видео снимцима, али и свједоцима. Снимак је стигао на нашу мејл адресу. Сувара нас је позвао и понудио ново свједочење.
Горан Сувара - аудио снимак (фото: screenshot) -
Горан Сувара - аудио снимак (фото: screenshot)

Сувара се јавио након што је прочитао портале и погледао све све вијести из Републике Српске. Тврди да деманти Боје Гашановића и Небојше Вукановића нису искрени, за шта, како каже, има бројне доказе, попут овог из аудио снимка.

Сувара каже да нема више снаге ни воље да се убјеђује с њима и наглашава да не бјежи од себе и својих одговорности, али да му је доста измишљања прича. Тврди да је све конструисано у главама Небојше Вукановића и Младена Босића.

Младена Босића назива експертом за утврђивање аутентичности гласова, па га позива и да утврди чији су гласови са овог снимка.

Све што прича, Сувара тврди да има снимљено и да ће радо ставити на располагање правосудним органима.

Бијесан је на, како каже, лажи које су јуче пласиране о њему. Тврди да ништа није направио илегално. То, каже, Гашановић одлично зна.

“Када смо причали о тајном снимању неког господина, Гашановић ми је објаснио да смо покривени налогом господина Мектића, министра безбједности БиХ. Ја можда јесам неког снимио тајно, али не илегално. Када сте ми, господо, дали одријешене руке да снимам и легално, онда сам ја снимао вас. Са вашим налогом”, истиче Сувара.

Он се нада да више неће морати да зове медије и да ће се појавити у Суду и Тужилаштву, било као свједок или као окривљени, који је нешто тајно радио.