latinica  ћирилица
13/10/2015 |  13:58 | Аутор: Б92

Пауновић: Још чекам ангажман

Српски тренер Вељко Пауновић рекао је у разговору за Б92 да није постигао никакав договор о преузимању београдског "Партизана".
Вељко Пауновић - Фото: ТАНЈУГ
Вељко ПауновићФото: ТАНЈУГ

Бивши селектор омладинске репрезентације Србије која је на Новом Зеланду освојила титулу првака свијета, истиче и да нема коментар на спекулације и да интензивно ради на проналажењу новог ангажмана.

Раније данас Вечерње новости су пренијеле информацију да је управа Партизана близу договора са својим некадашњим првотимцем, који би на клупи шампиона Србије замијенио Зорана Милинковића.

- Стварно немам никакав коментар, пошто не коментаришем спекулације. Једино што могу да кажем је да нисам причао, нити сам се договарао ишта са било ким. Једино што сам ја прочитао у новинама је да је Алмерија заинтересована за моје услуге, за Партизан први пут чујем - рекао је Пауновић за Б92.

Он је у међувремену постављен за кординатора Фудбалског савеза Србије између сениорске и младе селекције, али, како каже, тај посао обавља само привремено јер жели да се врати тренерском послу.

- Активно радим на проналажењу новог ангажмана, јер ми је циљ да се што прије вратим тренерском послу. Видјећемо како ће се ствари одвијати, али се надам да ћу се у што краћем року наћи у улози тренера - закључио је Пауновић.

Осим Алмерије, шпански медији преносе да су за ангажовање Пауновића заинтересовани и челници Селте из Вига.