latinica  ћирилица
19/11/2015 |  13:02 ⇒ 18:05 | Аутор: РТРС

РТРС издаје албум првенац Лукијана Ивановића "Свој сам" (ВИДЕО)

Један од најперспективнијих младих аутора и музичара из Бањалуке, Лукијан Ивановић и генерални директор РТРС Драшко Милиновић, потписали су данас у Бањалуци, уговор о издавању Ивановићевог албума првенца под називом "Свој сам".
Потписивања Уговора за албум првенац Лукијана Ивановић - Фото: РТРС
Потписивања Уговора за албум првенац Лукијана ИвановићФото: РТРС

Овим је и званично почела сарадња РТРС-а и младог аутора, чији би албум требало да буде завршен средином наредне године.

Истичући задовољство због сарадње, генерални директор РТРС-а Драшко Милиновић, нагласио је спремност РТРС-а да помогне младим умјетницима у Републици Српској који, како је рекао, осим талента показују велики труд и залагање на путу ка успјеху.

Лукијан Ивановић, широј јавности у региону познат након што је доспио у финале прве сезоне X Factora, већ је објавио двије самосталне нумере.

Спот за прву нумеру "Све си мени" доживио је велики успјех, док је други сингл "Хајде воли ме" премијерно извео у полуфиналу друге сезоне X Factor Adria.

- Осјећам да је вријеме за први албум, али била ми је потребна велика подршка. Захваљујем РТРС-у на пријатељској подршци и с нестрпљењем очекујем да публици представим свој ауторски рад - рекао је Лукијан Ивановић.