latinica  ћирилица
21/11/2015 |  21:40 ⇒ 21:41 | Аутор: Б92

Барселона декласирала Реал (ВИДЕО)

Фудбалери Барселоне су прваци Шпаније и Европе и управо тако су одиграли велики шпански дерби у Мадриду у 12. колу Примере.
Реал Мадрид - Барселона - Фото: АП
Реал Мадрид - БарселонаФото: АП

Екипа Луиса Енрикеа декласирала је Реал Мадрид у гостима са 4:0 и сада на челу табеле има шест бодова више од највећег ривала.

Очекивала се велика борба у највећем свјетском дербију, како је овај дуел назван, а умјесто тога смо добили сат и по бриљантног фудбала Каталонаца који су заслужено однијели убједљиву побједу.

Лионел Меси је меч почео на клупи, ушао је у наставку, а у његовом одсуству Луис Суарес и Нејмар наставили су да "тероришу" противничке добране.

Луис Енрике у потпуности је надиграо колегу Рафаела Бенитеса, па је Реал на терену дјеловао у појединим тренуцима као неки тим Суперлиге Србије. Први гол постигао је Суарес у 11. минуту, а на полувремену је било 2:0 после гола Нејмара у 39. минуту.

У наставку су мрежу Реала погађали Инијеста у 53. и поново Суарес у 74. минуту утакмице. Фрустрирани играчи Реала нису поднијели најбоље дебакл, па је Иско у финишу искључен због шутирања Нејмара.