latinica  ћирилица
24/11/2015 |  18:54 | Аутор: РТС

Звезда у петак дочекује Реал, продаја улазница од четвртка

Кошаркашки клуб Црвена звезда пустиће у четвртак у продају улазнице за дуел са Реал Мадридом у Евролиги, који ће се играти у хали Пионир и за који ће бити смањен капацитет хале.
КК Црвена звезда (vectorportal.com) -
КК Црвена звезда (vectorportal.com)

Звезда је прва два меча као домаћин играла у Арени, а те дуеле, против Стразбура и Фенербахчеа, гледало је око 15.000 људи, али је данас објавила да ће за утакмицу против европског првака бити драстично смањен капацитет Пионира.

"Црвена звезда подсјећа да је за овај меч драстично смањен број улазница које ће се наћи у слободној продаји, јер је још прве сезоне купљено преко 3.000 сезонских улазница. За овај меч високог ризика важиће и посебни безбједносни протоколи. Зато молимо све навијаче да знатно раније дођу у дворану Пионир како се не би стварале гужве на улазима, јер ће контроле бити детаљне и ригорозне", наводи се у саопштењу клуба.

Шампион Србије и региона апеловао је и на све посјетиоце да праве "фантастичну атмосферу", али у границама спорта, јер је клуб раније плаћао високе казне због убацивања предмета у терен.

Најјефтиније улазнице су за трибине А, Б, Ц и Д, које коштају 800 динара. Цијена за партер је 1.300, а за бијелу и плаву ложу 2.000 динара. Карте за ложу су 2.500 динара, а за мјеста поред терена 10.000 динара.

Улазнице се могу купити на свим продајним мјестима Евентима, а продаваће се од четвртка у 10 па до почетка меча.

Утакмица са Реалом игра се у петак од 20 часова.