latinica  ћирилица
30/12/2015 |  18:42 ⇒ 18:44 | Аутор: СРНА

Дочек Нове године у Добоју, Теслићу и Станарима

Дочек међународне Нове године у Добоју биће организован на Градском платоу гдје ће наступати добојски музичари, а грађани Теслића и Станара новогодишње вече дочекаће у угоститељским објектима или домовима.
Нова година - Фото: илустрација
Нова годинаФото: илустрација

Почетак програма у Добоју планиран је за 20.00 часова, када ће наступити локални извођач Ди-џеј Ворд. Од 21.00 час наступа "Мали бубањ", а од 22.00 часа "Фортуна бенд".

Главни дио програма предвиђен је за естрадног извођача Ољу Бајрами, са којом ће Добојлије ући у Нову годину.

Прослава Нове године одржава се под покровитељством градоначелника Добоја Обрена Петровића, а у организацији и под медијским покровитељством Јавног предузећа Радио-телевизија Добој, речено је Срни у Градској управи.

Организованог дочека међународне Нове године у Теслићу неће бити, а Теслићани ће вече прославити у локалним угоститељским објекатима, речено је из Општинске управе.

За православну Нову годину, у организацији Туристичке организације и општине Теслић, биће организован дочек на градском тргу, а присутне ће забавити "ОК бенд".

У Станарима неће бити организованог дочека међународне Нове године, саопштено је из општинске управе, али ће бити организован дочек православне.