latinica  ћирилица
28/04/2016 |  10:03 ⇒ 11:54 | Аутор: СРНА

И. Сарајево: Исламски симболи на "Добродошли у Републику Српску"

Непозната лица нацртала су полумјесец и звијезду на табли са натписом "Добро дошли у Републику Српску" у насељу Враца, општина Источно Ново Сарајево.
Полумјесец и звијезда на табли у Врацама - Фото: СРНА
Полумјесец и звијезда на табли у ВрацамаФото: СРНА

Полицијској станици Источно Ново Сарајево јуче је пријављено да је у ноћи 26. на 27. април натпис на табли прецртан зеленим спрејем и да су нацртани полумјесец и звијезда.

Извршен је увиђај након чега ће прикупљени материјал бити достављен Окружном тужилаштву Источно Сарајево на оцјену и надлежност, саопштено је из Центра јавне безбједности Источно Сарајево.

Из Центра наводе да је против лица чији су иницијали А.Ш. поднесен извјештај Окружном тужилаштву Источно Сарајево због постојања основа сумње да је починило кривично ђело неовлашћена производња и промет опојних дрога.

Полиција у Рогатици поднијела је Окружном тужилаштву Источно Сарајево извјештај против лица чији су иницијали М.П. и А.П, због сумње да су починили кривично дјело изазивање опште опасности.

Полиција у Новом Горажду поднијела је Окружном тужилаштву Источно Сарајево извјештај против лица чији су иницијали С.П, због сумње да је починило кривично ђело оштећење или уништење јавних уређаја.