latinica  ћирилица
23/07/2016 |  18:28 ⇒ 20:21 | Аутор: СРНА

Отворена регионална канцеларија ДНС на Мањачи (ВИДЕО)

Предсједник бањалучког Градског одбора Демократског народног савеза /ДНС/ Недељко Чубриловић отворио је данас у Колима код Бањалуке регионалну канцеларију ДНС-а Мањача.
ДНС Мањача - Фото: РТРС
ДНС МањачаФото: РТРС

Чубриловић је нагласио да се ДНС на овај начин жели приближи народу и чути захтјеве људи према локалној власти у Бањалуци.

"Канцеларија ће бити на располагању становништву овог дијела Бањалуке, а ефекти њеног рада ће се сигурно показати на предстојећим локалним изборима јер овдје имамо велики број присталица", рекао је Чубриловић новинарима на свечаности отварања канцеларије.

Одборник ДНС-а у Скупштини града Бањалука Боран Босанчић истакао је да ће новоотворена канцеларија радити четвртком, суботом и недјељом, а служиће за контакт страначких функционера са грађанима.

"Наш циљ јесте да се грађани упознају с начином нашег рада, али и да саслушамо њихове потребе и да их рјешавамо у институцијама система", додао је Босанчић.

Он је нагласио да је Клуб одборника ДНС-а у Скупштини града ове године успио да обезбиједи 800.000 КМ за пољопривреду и рурални развој Мањаче, а да су раније ова средства износила 500.000 КМ.