latinica  ћирилица
01/08/2016 |  15:44 ⇒ 10/08/2016 | 15:44 | Аутор: РТРС

РТРС најгледанији у Српској (ВИДЕО)

Наше информације – ваше повјерење. Према подацима aгенције "Audience Measurement" Дневник 2, наше телевизије, прошли мјесец, био је најгледанија централна информативна емисија у Српској. Дневник РТРС-а, прву позицију на листи гледаности чврсто држи и у 2016. години.
Гледаност - Фото: РТРС
ГледаностФото: РТРС

Наш програм најгледанији је у Српској од почетка године. Тако је наша телевизија наставила тренд, који је почео још у 2014. години. 

Свако вече од 19.30 наши репортери доносе приче о домаћим и иностраним актуелностима. Да то чинимо професионално и одговорно, потврдили сте својим повјерењем, о чему свједоче подаци aгенције "Audience Measurement". Рејтинг Дневника 2 у јулу био је 7,86.

Агенција је израчунала да је сваки четврти гледалац прошлог мјесеца гледао нашу централну информативну емисију.

Све информације из Републике, региона и свијета гледали сте од 19.30 на нашем програму у 2016. То потврђује податак да је удио у гледаности износио 27,57 одсто.

Првих седам мјесеци године гледали сте наш програм – поново најгледанији у Српској.

 

Када је ријеч о гледаности у БиХ, и ту смо прва међу телевизијама из Републике Српске.

Тридесет један јулски дан почињали сте уз наш Јутарњи програм. То потврђује податак да је удио у гледаности износио 24,53.

По гледаности су се издвојиле и наше остале дневне и седмичне информативне смисије – Телеринг, Аспект, Српска данас, али и садржаји које су припремиле колеге из Редакције забавног програма. Хвала вам за указано повјерење!