latinica  ћирилица
14/10/2016 |  09:38 ⇒ 17:03 | Аутор: РТРС

Ухапшен осумњичени за убиство у Билећи

Из МУП-а Српске потврдили су да су припадници требињског Центра јавне безбједности у сарадњи са припадницима Управе за организовани и тешки криминалитет на територији општине Билећа ухапсили Ђорђа Радмиловића убиством Петром Бајчетићем 20.септембра ове године.
Ђорђе Радмиловић - Фото: РТРС
Ђорђе РадмиловићФото: РТРС

Радмиловић је уз Допуну извjештаја предат Тужилаштву Републике Српске, Посебном одјељењу за сузбијање корупције, организованог и најтежих облика привредног криминалитета.

Управа за организовани и тешки криминалитет је раније идентификовала два лица и то Миљана Вујовића и Драгана Шаренца и против истих поднијела извјештај Тужилаштву Републике Српске због основа сумње да су починили убиство Петра Бајчетића из Билеће. 

Из полиције наводе да интезивно трагају за Миљаном Вујевићем.

Петар Бајчетић, власник једног кафића у Билећи, нападнут је и убијен највјероватније из пиштоља, а погођен је у главу. Тешка повреда му је угасила живот на путу према Клиничко-болничком центру у Подгорици. Бајчетић је претходно рањен испред зграде у којој је живио, и то након свађе у којој је учествовало више лица.

Након пуцњаве Бајчетић је возилом Хитне медицинске помоћи из Билеће прво превезен у требињску болницу, гдје су потврдили да је имао прострелну рану у глави и да је био у коми. Потом је хитно упућен за пријестоницу Црне Горе, али је подлегао повредама.