latinica  ћирилица
26/11/2016 |  17:28 | Аутор: РТРС

Божовић: Можда и најбољи наш меч у сезони

Тренер Црвене звезде Миодраг Божовић оцијенио је да су његови фудбалери против Металца одиграли најбољу утакмицу у сезони и честитао им на карактеру.
Миодраг Божовић - Фото: Novosti.rs
Миодраг БожовићФото: Novosti.rs

"Ово нам је можда и најбоља наша утакмица ове сезоне. Незаслужено смо губили, али смо успјели да преокренемо и честитам играчима на карактеру", рекао је Божовић телевизији Арена послије утакмице у Горњем Милановцу.

Звезда је побиједила послије преокрета са 2:1 у 17. колу Супер лиге. Металац је водио од 68, али су црвено-бијели преокренули головима резервиста у 88. и 89. минуту.

Утакмицу је већ у првом полувремену напустио Михаило Ристић, а Божовић је казао да је он повриједио задњу ложу. Уго Вијеира није ни допутовао у Милановац, а на питање зашто, Божовић је рекао да португалски нападач "није ушао у аутобус".

На додатно питање зашто није ушао у аутобус, Божовић је одговорио: "Треба њега питати".

Тренер Металца Ненад Ванић оцијенио је да његова екипа игра добро током цијеле сезоне, али да константно понавља грешке.

"Металац игра добро током читаве сезоне, али нам се понављају овакве грешке. Имали смо толико ситуација да ријешимо утакмицу, али нисмо, можда због себичности, можда због превелике воље", рекао је Ванић.

Он је истакао да се нада да овакав пораз неће "сломити" његове играче.

"Нажалост нисмо издржали до краја и морамо да се што прије окренемо наредним утакмицама. Надам се да нас ово неће сломити", казао је Ванић.

Извор: Б92