latinica  ћирилица
27/11/2016 |  16:41 | Аутор: РТРС

Радоњић: Очекујем велику борбу са Олимпијом

Тренер кошаркаша Црвене зведе Дејан Радоњић изјавио је данас да очекује добру утакмицу и велику борбу против Олимпије у Љубљани, али да се нада 11. побједи од старта АБА лиге.

"Очекује нас још један меч у регионалном такмичењу са екипом која много боље игре од тренутног положаја на табели. Екипа Олимпије је савладала Улм у Еврокупу, након тога су славили и у домаћем првенству и у доброј форми и расположењу дочекују наш дуел. Изгубили су неколико утакмица у АБА лиги у неизвјесним завршницама, да су их ријешили у своју корист имали би значајно бољи пласман на табели. Наш задатак је да наметнемо свој ритам, да противнику не дозволимо добар шут, јер су у том сегменту врло квалитетни, такође и поене из транзиције и тако дођемо до повољног резултата", рекао је Радоњић за клупски сајт.

И један од најискуснијих у тиму црвено-бијелих Милко Бјелица такође очекује добар меч у Љубљани.

"Екипа Олимпије има добар састав и јасно је да нас не очекује лак посао. Међутим, зна се који нам је циљ, али морамо да одговоримо са великом енергијом, да одиграмо добро у одбрани што је наш заштитни знак. Неће бити лака утакмица, али желимо нове бодове којима бисмо остали усамљени на врху табеле", поручио је Бјелица.

Утакмица 11. кола АБА лиге између Олимпије и Црвене звезде игра се сутра од 17 сати у дворани Стожице.

Извор: Танјуг