latinica  ћирилица
28/11/2016 |  11:14 | Аутор: РТРС

Азар: Само су нам Сити и Ливерпул конкуренти за титулу

Фудбалер Челсија Еден Азар сматра да су само Ливерпул и Манчестер Сити ривали његовом тиму на путу ка титули Премијер лиге.
Еден Азар (englezi.net) -
Еден Азар (englezi.net)

Одлични Белгијанац је на тај начин одбацио да би градски ривали Арсенал и Тотенхем, али и Манчестер Јунајтед, могли да се укључе у трку за шампионски наслов.

"Сити и Ливерпул су добри тимови, а уколико желимо титулу морамо да будемо испред њих. Сљедеће коло играмо против Ситија, снажног противника и желимо да наставимо са побједама. Пуни смо самопоуздања", рекао је Азар британским новинарима послије тријумфа над Тотенхемом (2:1).

Управо је Арсенал, којег Азар не види у трци, посљедњи савладао Челси 3:0, али су два мјесеца касније "плавци" забиљежили свих седам побједа у енглеском првенству.

"Пре два мјесеца нисмо били спремни, али сада знамо шта треба да радимо. Дајемо све од себе у сваком мечу", поручио је Азар.

Фудбалери Челсија послије 13 кола налазе се на врху Премијер лиге са 31 бодом, једним више од Ливерпула и Манчестер Ситија, три од Арсенала и седам од Тотенхема.

Извор: Танјуг