latinica  ћирилица
29/11/2016 |  13:53 | Аутор: РТРС

Лалатовић: Храбрији побјеђује

Тренер фудбалера Војводине Ненад Лалатовић сложио се са колегом из Партизана Марком Николићем да оба тима имају подједнаке шансе у дербију 18. кола Суперлиге Србије, али да се нада да ће уз подршку навијача наставити побједнички низ на свом терену.

"Екипу сам припремао као и за сваку другу утакмицу, не желим да стварам притисак код играча да је овај меч нешто много битнији од оног који смо играли против Бачке. Предстојећа утакмица је најбитнија само зато што је прва сљедећа. У госте нам долази јако квалитетан тим, а то што смо до сада побједили сваког на нашем стадиону неће нам дати никакву посебну снагу, јер се ради о дербију и шансе су 50:50", рекао је Лалатовић на конференцији за медије.

Он подсјећа да се Партизан налази у сјајној форми са 12 побједа у посљедњих 13 утакмица, истакавши да игра допадљив фудбал, као и да ће славити тим који буде био храбрији.

"Биће прави дерби за друго мјесто, играмо на нашем стадиону и атмосфера у екипи је јако позитивна. Читам да Партизан има доста проблема око састава, али имамо их и ми, пошто највјероватније нећу моћи да рачунам на Планића, Гаврића, Мићића и Вукасовића. Играчи су тренирали јако добро и са нестрпљењем ишчекују меч", закључио је млади тренер.

Лалатовић је позвао навијаче да дођу у што већем броју и пружи подршку Војводини.

"Очекујем да ће публика доћи у што већем броју да нас подржи, јер играмо много боље када имамо вјетар у леђа. Вјерујем да ће већи дио стадиона бити уз Војводину и да ћемо остварити повољан резултат", закључио је Лалатовић.

Утакмица 18. кола Суперлиге између Војводине и Партизана игра се сутра од 18 сати на стадиону Карађорђе.

Извор: Танјуг