latinica  ћирилица
04/01/2017 |  15:42 ⇒ 15:50 | Аутор: РТРС

Зворник: Захваљујући инцијативи пацијената опремљена дјечија соба

Власник маркета "Зворничанка" Михајло Остојић, са најближим сарадницима, покренуо је акцију реконструкције дјечије собе Хируршког одјељења Опште болнице у Зворнику, у којој је комплетно замијењен под, реновирани зидови са молерским радовима и набављени нови ормарићи.
Општа болница у Зворнику - Фото: СРНА
Општа болница у ЗворникуФото: СРНА

Начелник Хируршког одјељења Драган Цвијановић рекао је новинарима да ће ускоро бити постављен клима-уређај и плазма ТВ пријемник, те је захвалио руководству "Зворничанке" и свима који су помогли овај пројекат.

Подсјетивши да је иницијативу за реконструкцију дјечије собе покренула група задовољних пацијената Хируршког одјељења, Цвијановић је рекао да су овакве и сличне иницијативе добар примјер како се заједничком сарадњом могу учинити добра дјела која за крајњи циљ имају боље услове за пацијенте.

Он је позвао све оне који су у финансијској могућности да на сличан начин помогну у стварању што бољих услова за све пацијенте, подсјетивши да је ово први пут у посљедњих двадесетак година да је реализована оваква акција.

Иницијатива групе задовољних пацијената Хирушког одјељења за опремање дјечије собе потекла је након реконструкције Опште болнице у Зворнику у коју је уложено више од 800.000 КМ за термо изолацију, измјену фасадне столарије, вентила у постројењима за гријање, као и замјену крова.

Реконструкција Опште болнице Зворник, која је у завршној фази, ради се у оквиру пројекта енергетске ефикасности Републике Српске.

Извор: СРНА