latinica  ћирилица
22/01/2017 |  19:01 | Аутор: РТРС

У Меланијину част, из Словеније стижу папуче "Бијела кућа"

Фабрика папуча „Копитарна“ из Севнице изненадила је купце линијом папуча коју је назвала „Бијела кућа“, са јасном алузијом на Меланију Трамп, рођену у том словеначком градићу.
Папуче "Бијела кућа" (Фото: facebook.com) -
Папуче "Бијела кућа" (Фото: facebook.com)

Словеначки медији пишу да су из „Копитарне“ тај ексклузивни модел послали америчкој првој дами, преноси Хина. Колекцију елегантних папуча у крем и љубичастој варијанти креирала је дизајнерка Маја Штамол.

Један примјерак папуча са шљокицама и украсима од правог крзна послат је у Њујорк Меланији Трамп, уз жељу произвођача да их прва дама САД користи у Бијелој кући, наводи љубљански недјељник Младина.

Колекција је израђена у ограниченом броју. За купце још није у редовној продаји, али се може наручити код произвођача.

Избором имена колекције унапријед је избјегнут могући приговор Трампових адвоката у Словенији који су упозорили да су имена и презимена повезана са породицом Трамп заштићена и да се не смијеју користити у профитабилне сврхе без изричитог одобрења.

Севничани су поносни на бившу суграђанку и очекују да ће због ње бити популарнији.

Градоначелник Сречко Оцвирк, иако позван, није отпутовао на једну од многобројних пропратних свечаности уз инаугурацију Доналда Трампа јер му министарство привреде није одобрило путне трошкове, наводи Хина.

Извор: ТАНЈУГ