latinica  ћирилица
13/02/2017 |  08:34 ⇒ 09:14 | Аутор: РТРС

Меланија Трамп на насловници "Вога"

Култни модни часопис "Вог" има дугу традицију праћења одијевања и понашања првих дама САД, а, према ријечима уреднице Ане Винтур, Меланија Трамп неће бити изузетак од тога, преноси „Вашингтон пост“.
Меланија Трамп на насловници "Вога" 2005. године -
Меланија Трамп на насловници "Вога" 2005. године

На насловници најпознатијег модног магазина на планети, чијим се савјетима и смјерницама води како модна индустрија тако и обичан свијет, ускоро ће се наћи и Меланија Трамп.

Без обзира на политику Доналда Трампа са којом се већински не слаже, Ана Винтур каже да ће однос Вога са првим дамама остати непромијењен и у случају Меланије.

„Вог има традицију праћења првих дама САД и не знам зашто би овај пут било другачије“, рекла је уредница магазина.

Упркос томе што је читаво уредништво часописа прошле године дало пуну подршку Трамповој противници Хилари Клинтон, Винтурова је одлучна да објективно настави устоличену традицију.

„Очигледно нам је свима било да је дошао историјски тренутак за жене. За мене је та одлука била подршка свим женама“, објаснила је уредница.

Чињеница која је посебно занимљива јесте што је Меланија већ красила насловницу Вога 2005. године, када је показала "Диорову" вјенчаницу коју је носила на удаји за Доналда Трампа.

Извор: РТС, Хил, Вашингтон пост