latinica  ћирилица
29/05/2017 |  15:41 ⇒ 16:08 | Аутор: РТРС

У Специјалистичком медицинском центру у Милићима већ прегледано 5.000 пацијената

Лијепе вијести стижу из Милића. У Компанији “Боксит“ из Милића одлучили су се на храбар и одважан потез у циљу подизања општег нивоа здравствене заштите како запослених Компаније тако и осталих грађана.
Боксит Милићи - амбуланта - Фото: РТРС
Боксит Милићи - амбулантаФото: РТРС

Компанија “Боксит“ инвестирала је у савремени Специјалистички медицински центар, гдје се пружају здравствене услуге из петнаест области медицине. Након првих пет мјесеци рада Центар је симболично обиљежио и јубиларног 5.000-ог корисника.

У Компанији “Боксит“ сматрају да је здравље испред свега и да на том пољу не смије бити компромиса те у складу са тим у Специјалистичком медицинском центру пружају највиши ниво здравствених услуга. Да би се осигурао врхунски квалитет услуге уложено је око 1.000.000 КМ у адаптацију простора и набавку најсаврменије медицинске опреме, а прегледе обављају врхунски специјалисти и професори медицине.

Све ово није могло проћи незапажено ни у широј здравственој заједници. Квалитет је препознало десетак водећих професора са најпрестижнијих београдских клиника и преко двадесет специјалиста из регије, те су одлучили да дају свој допринос раду центра и редовно ординирају у њему.

Ово је одличан примјер да се и у економски тешким периодима уз адекватно раумјевање потреба становништва и примјену правилне и одговорне пословне праксе могу постићи завидни резултати и пословати на обострану корист и предузећа и грађана.

Досадашнњи рад Компаније “Боксит“ а.д. Милићи на пољу пружања здравствене заштите је за сваку похвалу и може да послужи и другим предузећима као пословни примјер и примјер односа према тржишту.

Нови операциони блок

У току је реконструкција просторија и набавка најновије медицинске опреме за опремање новог хирушко-операционог блока. Блок ће се састојати из двије операционе сале са постоперативним одјељењем, у коме ће већ поменути специјалисти вршити најсложеније хирушке захвате.