latinica  ћирилица
20/07/2017 |  08:41 | Аутор: РТРС

Од лопова украла свој бицикл

Бициклисткиња Џени Мортон Хамприс успјела је вратити свој украдени бицикл након што је примијетила да га крадљивац продаје на Фејсбуку. Да се бицикл продаје, Џени је примијетила неколико часова након што је украден.
Илустрација (Фото: Thinkstock) -
Илустрација (Фото: Thinkstock)

Након што је тражила помоћ на страници која на Фацебооку окупља бициклисте, јавио јој се корисник који је примијетио да је бицикл на продају и понудио да јој договори састанак с крадљивцем који га продаје. Иако јој је полиција савјетовала да не иде сама на договор, Џени је одлучила отићи по бицикл док га неко није купио.

"Претварала сам се да сам заинтересована и постављала глупа питања. Рекла сам му да је сједиште превисоко и питала сам могу ли сјести како бих га тестирала. Побринула сам се да не носим ништа, осим кутије цигарета и кључева које сам држала у руци. Замолила сам га да ми их причува, пустио је бицикл, а ја сам педалала што сам брже могла", рекла је Џени.

Изненадила се када је по доласку кући видјела да је њен бицикл у бољем стању него што је био јер је лопов покушао да га мало дотјера за продају и на тај начин добије више новца.

Извор: Независне новине