latinica  ћирилица
06/09/2017 |  16:14 | Аутор: РТРС

Телевизија Б92 постаје О2, сајт задржава старо име

Телевизија Б92 од 11. септембра промијениће име у О2ТВ као и свој визуелни идентитет, док ће досадашњи бренд бити задржан у оквиру сајта Б92.нет, који се неће мијењати.

 

Како је навела та медијска кућа, у нову сезону ући ће под новим именом и с новим програмским концептом, односно „пресвући ће се у потпуно ново рухо”.

„Визуелни идентитет ће бити промијењен односно, модернизован и прилагођен најновијим свјетским стандардима када је ријеч о дизајну и графичким елементима... Оно што је важно напоменути, јесте да бренд Б92 наставља да живи на сајту Б92.нет који остаје као такав и неће се мијењати. О2 телевизија ће имати свој засебан сајт”, наведено је у саопштењу.

Како се додаје, промјена је наступила након бројних истраживања која су показала да су испитаници позитивно оцијенили промјену која ће услиједити у свим сегментима, визуелном, програмском и у самом називу.

„Уз пуно поштовање према свим вриједностима које је симболизовала телевизија Б92, у коју је уткано много емоција и успомена, затвара се круг једног прошлог времена и стратешки се одређује правац ка будућности и свим изазовима које доноси нова ера ТВ индустрије, а са њом и све бржи проток информација и промјена навика гледалаца”, додаје се.

Будућа телевизија имаће програмски садржај обогаћен новим емисијама, филмовима и серијама из свјетске продукције а позната ТВ лица остаће у тиму, уз нове водитељске снаге.

Извор: Бета, Политика