latinica  ћирилица
08/09/2017 |  18:15 ⇒ 20:45 | Аутор: РТРС

Страница "Дневна доза Добоја" изложена политичким притисцима (ВИДЕО)

Страница "Дневна доза Добоја", на Фејсбуку све више добија на популарности, али је и све више изложена политичким притисцима. Пошта групе, која себе представља као глас народа, критикујићи све што је лоше у Добоју, али и сусједном Теслићу, засута је пријетећим порукама.
Дневна доза Добоја - Фото: РТРС
Дневна доза ДобојаФото: РТРС

Нисмо хушкачи. Нисмо политички опредјељени. Ми смо глас народа, категорични су администратори "Дневне дозе Добоја". Истичу да им пријетње стижу од оних који се плаше да се народ пробуди. Откривају, кажу, њихове криминалне радње, па је, кажу, логично да не бирају средства да их ућуткају. Нуде новац оном ко открије њихов идентитет. 

"Начелник општине Теслић, Милан Миличевић, у више наврата је писао на својим порталима о нама највеће гадости и називао будалама све који нас прате. Ако су наше главе уцјењене од Миличевића и градоначелника Добоја Обрена Петровића да ли сте свјесни какви људи вас воде и шта можете очекивати ако покажете непослушност?"

Начелник Теслића Милан Миличевић демантује да је у рату са овом страницом. 

"Први пут сам чуо за то. Не бавим се тим", рекао је Милан Миличевић, начелник Теслића.

Али се бави Општински одбор СДС-а у Теслићу. И то јавно, на друштвеним мрежама. Доказује то и овај фејсбук статус у којем су групу назвали Дневном дозом дебила. Иза странице, наводе у теслићком СДС-у, стоји неколицина плаћеника из Добоја и Теслића, који вјерно преносе ставове из врха теслићког СНСД-а. Смета им што је Дневна доза Добоја демантовала да иза њих стоји министар Драган Богданић. 

"Миличевић 'не зна и није свјестан тога да су Богданић и Драгутин Шкребић и те како добри', али 'Дневна доза дебила' зна то ван сваке сумње. Како знају тако интимне информације, ако немају везе ни контакта ни са једним ни са другим?" 

Намеће се питање да ли теслићки одбор странке чији је Миличевић предсједник Главног одбора ради без његовог знања или Миличевићу цијела та прича ипак и није тако непозната.