latinica  ћирилица
07/11/2017 |  08:55 | Аутор: РТРС

Требињац продаје прслук са потписом Монике Белучи

Требињац Перо Ћурић одлучио је да прода прслук у коме је филм "На млијечном путу" снимала славна италијанска глумица Моника Белучи.
Требињац продаје омиљени комад одјеће (Фото: RAS Srbija) -
Требињац продаје омиљени комад одјеће (Фото: RAS Srbija)


Каже да мисли да његов прслук са Моникиним потписом вриједи бар 10.000 евра и испод те цијене га неће дати.

Нада се да ће се наћи неки колекционар предмета славних личности, који ће купити овај одјевни предмет.

Шоферски смеђи прслук од коже са спољне, а крзна са унутрашње стране у руке Монике Белучи дошао је након што је његов власник ангажован као возач филмске екипе.

- Дугогодишњи сам возач, а овај прслук сам направио за своје потребе. Стар је преко 30 година. То је био уложак некадашњих шоферских јакни. Стално га имам у ауту, а један момак који се бринуо о гардероби глумаца видио га је и затражио да га дам Моники. Тако је мој омиљени комад гардеробе обукла славна глумица - објашњава Перо са осмјехом на лицу.

Моника Белучи шоферски прслук носила је у сценама, које су снимане на Клобуку код Требиња, док у улози мљекарице музе краве и сипа млијеко у канте када долази Емир Кустурица у улози Косте.

Перов прслук нашао се и на трејлеру за ново филмско остварење Емира Кустурице.

- Кад се снимање филма завршило замолио сам жену која је водила гардеробу да пита Монику хоће ли нешто написати на мом пуловеру, што је славна глумица и учинила - објашњава власник најскупљег шоферског прслука.

Каже да је током цијелог снимања филма "На млијечном путу" био возач филмској екипи са којом је одушевљен.

- Три године сам радио с њима, на свим локацијама и те дане не могу заборавити. То су дивни људи, Моника, Куста, Слоба, Мики Манојловић, лијепо смо се дружили, они су опуштени и није тешко радити са њима. Моника је једноставна и дивна жена - прича Перо.

Овај Требињац остао је у контакту са Емиром Кустурицом, а јави му се и Слобода Мићаловић и други чланови екипе кад дођу у Требиње.

Прича да сваки пут пије кафу са Кустурицом када је он у Требињу, гдје од прије неколико година има кућу, а сједио је и са Слободом Мићаловић.

- Моника јесте филмска дива, али ни Слобода не заостаје за њом. Дивно се било дружити са њима, као и Микијем Манојловићем. Прошао сам на хиљаде километара са филмском екипом од најнеприступачнијих предјела до снимања у граду. Сваки дан за мене је био изазов и умор се са њима не осјећа – прича он.

Каже да је највише сцена снимано на Клобуку гдје је био мали филмски град, а присјећа се да је Моника на 30 степени радо облачила његов прслук.

- Не знам да ли је то било због мене, или је ипак до прслука – каже Перо кроз смијех, док се присјећа филмских дана са славним глумцима у Требињу.

Перина супруга каже да није љубоморна што је славна италијанска глумица на прслуку оставила пољубац за Перу.

- Ипак је то Моника - кометарише она кроз смијех.

Извор: Блиц