latinica  ћирилица
03/02/2018 |  11:00 ⇒ 21:54 | Аутор: РТРС

Ивана Шпановић отвара сезону у Карлсруеу

Најбоља српска атлетичарка Ивана Шпановић отвориће такмичарску сезону на данашњем митингу у њемачком Карлсруеу, наводи се у саопштењу за медије њеног тима.
Ивана Шпановић - Фото: ТАНЈУГ
Ивана ШпановићФото: ТАНЈУГ

Рекордерка у скоку у даљ је најављена као највећа звијезда митинга који стартује од 18:40,а међу осталим такмичарима учествоваће и олимпијска шампионка Тиана Бартолета.

Шпановићева је најавила учешће на митингу у Карлсруеу као један од неколико припремних уочи Свјетског првенства које 4. марта почиње у Бирмингему.

"Карлсруе, Диселдорф, Београд и Глазгов су такмичења на којима ћу улазити полако у форму како би Свјетско првенство које ме очекује почетком марта у Бирмингему дочекала максимално спремна. Са нестрпљењем чекам да такмичарска сезона почне. Здрава сам, мотивисана и спремна за све изазове у новој сезони", изјавила је Шпановићева.

Након митинга у Карлсруеу, најбољу српску атлетичарку очекује учешће у Диселдорфу у уторак, а прије Свјетског првенства предствиће се и домаћој публици на Србија опену у Београду 21. фебруара, док ће четри дана касније скакати у Глазгову.

Извор: Танјуг