latinica  ћирилица
05/02/2018 |  14:21 ⇒ 20:27 | Аутор: РТРС

У уторак промјенљиво облачно (ВИДЕО)

У Републици Српској и Федерацији БиХ сутра се очекује промјенљиво вријеме, а послије подне могуће је наоблачење на југу и западу са слабим падавинама.

Ујутро ће бити промјенљиво, у Крајини и претежно облачно, у котлинским предјелима са маглом или ниском облачношћу, суво и хладно, саопштено је из Републичког хидрометеоролошког завода.

Током дана на југу и западу могуће је наоблачење са слабим падавинама према вечери, у почетку са кишом која ће на западу и сјеверу у вишим предјелима прећи у слаб снијег.

На истоку се слабе падавине очекују до наредног јутра.

Јутарња температура ваздуха износиће од минус шест до нула, а највиша дневна до шест, на југу до 11 степени Целзијусових.

Вјетар је могућ у западним и сјеверним крајевима, слаб сјеверни и сјевероисточни, а у осталим крајевима јужних смјерова.

У Републици Српској и ФБиХ данас је преовладавало облачно вријеме.

Температура у 13.00 часова: Бјелашница минус осам, Хан Пијесак и Крупа на Уни нула, Бањалука, Бихаћ, Добој, Дринић, Мраковица, Мркоњић Град и Нови Град један, Калиновик два, Соколац три, Гацко, Бугојно, Сарајево и Рибник четири, Бијељина, Невесиње и Сребреница пет, Рудо седам, Билећа и Вишеград девет, Требиње 10, те Мостар и Столац 11 степени Целзијусових.

Извор: СРНА