X

За ваш уређај је
доступна апликација

latinica  ћирилица
Хотел Вавилон
14/05/2018 |  15:04 ⇒ 15/05/2018 | 08:01 | Аутор: РТРС

Меморијални концерт и промоција спота "Велики бит" групе Тату

Сутра ће у Мостару бити одржан меморијални концерт посвећен Далибору Поповићу Микши, те промоција четвртог сингл/спота "Велики бит" групе Тату.
РТРС- Прес о концерту и промоцији спота групе Тату - Фото: РТРС
РТРС- Прес о концерту и промоцији спота групе ТатуФото: РТРС

На концерту, који почиње у 20 часова, наступиће пријатељи овог бенда и колеге музичари: MORT, FLORIDUS, JUFKAMENTAL, TUPAS MENE, SMOOTH GROOVE и специјални гости.

Приједорска група Тату најавила је данас промоцију спота "Велики бит" са њиховог четвртог албума који су издали за продукцијску кућу Радио-телевизије Републике Српске.

- Албум "У небоглед" изродио је изузетне пјесме. Сада је дошао ред да публика чује сингл "Велики бит" који се издваја као фаворит - рекао је Михајло Вукић, члан бенда, на конференцији за медије организованој данас у нашој медијској кући.

- Спот смо радили уз помоћ пријатеља из продукције Френдс, а прати пјесму на којој је као и на претходна два сингла Пара и Радио вокале отпјевао покојни члан бенда Далибор Петровић Микша - рекао је Вукић.

Дејан Дејановић, уредник Музичке продукције РТРС-а, истако је да се овом промоцијом заокружује рад на албуму "У небоглед", али да ће наша музичка продукција и даље наставити да сарађује са групом Тату јер је сигуран да ће они и у будућности имати много одличних пројеката.

Дејановић је подсјетио да се албум "У небоглед" може купити на киосцима широм Републике Српске по цијени од 4,95 КМ.

Сингл "Велики бит" премијерно ће бити приказан сутра, у 16.40 часова на програму Радио-телевизије Републике Српске.