latinica  ћирилица
25/06/2018 |  15:47 ⇒ 19:36 | Аутор: РТРС

Премијерка Цвијановић честитала Савчићу 25. годишњицу БОРС-а

Предсједница Владе Републике Српске Жељка Цвијановић упутила је честитку предсједнику Борачке организације Републике Српске Миломиру Савчићу поводом обиљежавања 25. годишњице оснивања Борачке организације Републике Српске.
Жељка Цвијановић - Фото: РТРС
Жељка ЦвијановићФото: РТРС

"Због тога имамо одговорност да његујемо дубоко поштовање и трајно чувамо сјећање на њихова храбра дјела. Снага и јединство које смо показали у одбрамбено-отаџбинском рату обавезују нас да данас, када живимо у миру, заједнички радимо на очувању и јачању положаја Српске и њених институција", оцијенила је Цвијановићева.

Она је додала да очување Републике Српске и заштита права свих категорија становништва које су учествовале у њеном стварању Српске остају трајна обавеза и опредјељење републичких институција, саопштено је из Бироа Владе Републике Српске за односе с јавношћу.

"Уз искрено увјерење да ће Влада Српске у сарадњи са Борачком организацијом наставити да ради на унапређењу положаја бораца и њихових породица, срдачно Вас поздрављам", наводи се у честитки Цвијановићеве.