latinica  ћирилица
01/08/2018 |  15:45 | Аутор: РТРС

Свадба и фудбал могу заједно (ФОТО)

Марко Ерак је био просјечан фудбалер Крупе, још док је овај клуб из кањона "Тијесно" грабио ка фудбалским висинама у Српској, а потом и БиХ. Међутим, по једном ће сасвим сигурно остати упамћен, јер је на дан свог вјенчања испунио свој дјечачки сан, и изабраницу свог срца Мију довео је на центар терена!
Свадба на терену - Фото: РТРС
Свадба на теренуФото: РТРС

-Отплесали смо једну игру, кренули са центра, и дошли до гола. Мију познајем већ двије године, и зна да ми је спорт, прије свега фудбал и те како важан у животу, и да сам везан за Крупу. Пет година сам био капитен екипе коју сада гледам на врхунском нивоу. Сигурно да је и моја генерација, па и ја сам дао печат томе успону на који смо сви поносни у Крупи на Врбасу - каже Марко, који без фудбала не може, сада је тренер претпионира ФК Крупа, а бави се и суђењем, за сада је на Другој лиги Републике Српске.

Свадба на терену (ФОТО: РТРС)

Посебно занимљиво у свему било је шутирање пенала. Марку од помоћи није била ни дуга вјенчаница, која је лепршала на вјетру поред плаховитог Врбаса. Одбране није било, Мија је повела 1:0, а Марко је добио утакмицу живота, своју изабраницу срца како кажу за сва времена.

Свадба на терену (ФОТО: РТРС)

-То је на крају било и мало изненађење. Бојао сам се овог тренутка, хоће ли Мија пристати на са свадбе заједно са кумовима побјегнемо на неколико тренутака. Слиједи медени мјесец, дестинација је Јадранска обала, од Истре све до Улциња. А. онда поново на терен, јер ту је све и почело - поручио је Марко Ерак, срећни младожења из Крупе на Врбасу.

Свадба и фудбал, до сада незамисливо, али у Крупи на Врбасу видјели смо многа чуда, па и ово....