latinica  ћирилица
01/08/2018 |  16:23 ⇒ 17:17 | Аутор: Б92

Модрића селе у Интер!

Лука Модрић, најбољи фудбалер Свјетског првенства у Русији, могао би да замијени Реал Мадрид преласком у Интер из Милана. 32-годишњи Модрић у Реал је стигао 2012. године из Тотенхема и, након пар сезона привикавања, постао један од најбољих и најконстантијих играча екипе.
Лука Модрић (Фото: insidespanishfootball.com) -
Лука Модрић (Фото: insidespanishfootball.com)

Мадриђане је недавно напустио Кристијано Роналдо, који је за око 100 милиона евра отишао у Јувентус, а сада би сличним путем могао да крене и Лука Модрић. Такође, спекулише се и о одласку Марсела на Апенине.

Како преноси реномирани италијански новинар Ђанлука Ди Марцио, Интер и Модрић су заинтересовани за сарадњу, а Реал не искључује могућност опраштања од хрватског везисте.

Вриједност трансфера није наведена, али Модрићеви агенти и управе оба клуба су се састали како би попричали о евентуалној реализацији трансфера.

Лука је са Реалом освојио четири титуле Лиге шампиона у последњих пет година, а на Мундијалу је проглашен за најбољег играча турнира, на којем је са Хрватском освојио друго мјесто.

Флорентино Перес, предсједник Реал Мадрида, прави велику реконструкицу тима, пошто су овог љета отишли најважнији људи Зинедин Зидан и Кристијано Роналдо, видјећемо да ли ће допустити и одлазак Модрића.