latinica  ћирилица
03/08/2018 |  10:03 | Аутор: СРНА

Успјешна љетња сезона на Јахорини

За љетње садржаје на Јахорини у јулу је продато више од 3.000 карата, што је за 75 одсто више у односу на исти период прошле године, саопштено је данас из Олимпијског центра "Јахорина".
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

Оборен је рекорд у продаји карата за панорамско разгледање планине и спуштање тјубинг стазом.

Олимпијски центар "Јахорина" заједно са Фондацијом "Подржи живот" први пут на Јахорини у оквиру љетње туристичке сезоне организује хуманитарну "Трку за живот", која ће бити одржана 11. августа с почетком у 11.00 часова у двије категорије: породична и екстремна.

Заинтересовани се могу пријавити на званичном сајту Олимпијског центра "Јахорина", као и на платоу Пољице и у хотелу "Бистрица", док ће се од 10. августа пријаве и уплате вршити и у хотелу "Термаг" и у апартхотелу "Вучко".

У току љетње сезоне Олимпијски центар "Јахорина" посјетиоцима уз бројне садржаје за одмор и забаву пружа промотивне пакете и тематске викенде.

Понуда Јахорине овог љета прилагођена је онима који воле да проводе активне одморе уз адреналин и спорт.

Осим тога, до краја љетње сезоне све посјетиоце очекују попусти од 20 одсто на све садржаје током "Рејс опенинга" од данас до недјеље, 5. августа, али и школског викенда од 31. августа до 2. септембра, наводи се у саопштењу Олимпијског центра "Јахорина".