latinica  ћирилица
03/08/2018 |  12:00 | Аутор: ТАНЈУГ

Погба или Сергеј за крај прелазног рока из снова

Јувентус није завршио прелазни рок, јер планира још један трансфер за крај спектакуларног љета - "дама" бира између српског фудбалера из Лација Сергеја Милинковић-Савића и Пола Погбе из Манчестер јунајтеда.
Сергеј Милинковић Савић (Фото:fourfourtwo.com/) -
Сергеј Милинковић Савић (Фото:fourfourtwo.com/)

Торински гигант овог лета довео је најбољег фудбалера света Кристијана Роналда (Реал Мадрид), Емреа Џана (Ливерпул), Жоаа Кансела (Валенсија), Леонарда Спинацолу (Аталанта), Леонарда Бонућија (Јувентус) и голмана Матију Перина (Ђенова), али не жели да се заустави на томе.

"Нисмо завршили прелазни рок", изјавио је потпредседник клуба Павел Недвед, а преноси Тутоспорт.

Први избор челника клуба је Погба, својевремено најскупље плаћени фудбалер света (трансфер у Јунајтед баш из Јувентуса за 105 милиона евра), а вјерује се да могу да га врате и за много мањи износ него када је отишао на Олд Трафорд.

Јувентус покушава да искористи незадовољство Погбе у Јунајтеду и размимоилажњење са менаџером Жозеом Морињом, док је "план Б" српски репрезентативац Милинковић-Савић. Проблем код Сергеја је чврст став предсједника Лација Клаудија Лотита за трансфер од 150 милиона, док Јувентус може да понуди 50 мање, уз могућност да укључи и Марка Пјацу.