latinica  ћирилица
03/08/2018 |  19:11 | Аутор: СРНА

Павић очекује 15 посланичких мјеста у Народној скупштини

Предсједник ДНС-а Марко Павић поручио је вечерас у Теслићу да су амбиције ове странке да на општим октобарским изборима добије више од 100.000 гласова, 15 посланичких мјеста у Народној скупштини Републике Српске, те два у Парламентарној скупштини БиХ.
ДНС, Марко Павић у Теслићу - Фото: РТРС
ДНС, Марко Павић у ТеслићуФото: РТРС

- Ми ћемо грађанима сигурно вратити то повјерење. Спремили смо озбиљан програм који је окренут човјеку и економији, а који ће бити представљен током предизборне камапање - изјавио је Павић новинарима.

Он је поручио да ДНС хоће да води снаге које гледају напријед и које се не осврћу уназад.

- Желимо да створимо услове у којима ће наши људи радити - изјавио је Павић, након што је отворио просторије Општинског одбора ДНС-а у Теслићу.

Он је рекао да нове просторије омогућавају и грађанима да се информишу о активностима ДНС-а, али и да изнесу своје захтјеве и идеје.

Павић је нагласио да има пуно повјерење у рад руководства теслићког ДНС-а и да је његово присуство вечерас подстицај да се тај рад додатно унаприједи.

Предсједник теслићког одбора ДНС-а Маринко Ђукић рекао је да су отварањем нових просторија створене техничке претпоставке да се може радити озбиљно и да ће се поправити изборни резултат ДНС-а у овој локалној заједници.

- Ми водимо једну умјерену политику са нормалном реториком и странка ће се бавити питањем развоја и како да се створе услови да млади не напуштају ово подручје - рекао је Ђукић.

Он је захвалио начелнику општине Теслић Милану Милићевићу који је овој странци изашао у сусрет додјелом нових просторија.