latinica  ћирилица
06/08/2018 |  14:23 | Аутор: СРНА

Чубриловић честитао јуниорима Србије титулу шампиона Европе

Предсједник Народне скупштине Републике Српске Недељко Чубриловић честитао је Кошаркашком савезу Србије освајање титуле шампина Европе у кошарци за јуниоре у Летонији.
Недељко Чубриловић - Фото: РТРС
Недељко ЧубриловићФото: РТРС

"Свим кошаркашима, селектору, тренерима и стручном штабу мушке јуниорске Кошаркашке репрезентације Србије упућујем најсрдачније честитке за одличну игру и изузетан спортски дух којим сте показали да припадате нацији која његује кошаркашку традицију и постиже највише резултате", навео је Чубриловић у честитки предсједнику Кошаркашког савеза Србије Предрагу Даниловићу, почасном предсједнику Савеза Бориславу Станковићу и селектрору јуниорске репрезентације Александру Бућану.

Чубриловић је најсрдачније честитке упутио у своје и у име Народне скупштине Републике Српске, саопштено је из парламента Српске.

Он је рекао да јуниорска кошаркашка репрезентација Србије на најбољи начин представља српски народ на међународном пољу и потврђује тезу да смо једна од доминантнијих кошаркашких нација.

Јуниорска кошаркашка репрезентација Србије освојила је синоћ златну медаљу на Европском првенству у Летонији побједом у финалу над домаћом селекцијом резултатом 99:90.