latinica  ћирилица
07/08/2018 |  12:50 | Аутор: РТРС

Максимовић уручио поклон спортисткињи Дамљани Бошњак (ФОТО)

Народни посланик и предсједник Покрета Успјешна Српска, проф. др Златко Максимовић данас је младој спортисткињи Дамљани Бошњак, која је остварила запажене резултате у рукомету и атлетици, уручио штитнике неопходне за даљи наставак бављења спортом.
Златко Максимовић - поклони Дамљани Бошњак - Фото: РТРС
Златко Максимовић - поклони Дамљани БошњакФото: РТРС

Наиме, Дамљана, која студира на Факултету за физичко васпитање и спорт у култури у Тузли, у претходном периоду имала је вишеструке повреде на зглобовима.

Љекари су јој рекли да мора набавити посебне штитнике за скочни зглоб, јер у супротном мора престати да се бави спортом. У случају повреде би морала чак и на операцију.

"Успјеће Српска уколико друштво води рачуна о младим талентима и спортистима више него што то чини данас. Ми у Покрету Успјешна Српска, након младих фудбалера у Великој Обарској, настављамо са добром праксом подршке нашим младим и талентованим спортистима. Још једном желим да подвучем да су сва дјеца иста и да их све треба подржати, а не селективно додјељивати средства клубовима. Дамљана је имала, има и имаће нашу подршку", рекао је након додјеле опреме Максимовић.

Из Успјешне Српске још једном су поручили да су млади наша снага и да улагањем у њих, улажемо у бољу и успјешну Републику Српску.