latinica  ћирилица
07/08/2018 |  17:35 | Аутор: СРНА

На аеродрому у Сарајеву ухапшена три лица

Полицијски службеници Граничне полиције БиХ на Међународном аеродрому Сарајево ухапсили су три држављана БиХ, због кривичних дјела тешка крађа и преваре.
Гранична полиција БиХ-хапшење - Фото: СРНА
Гранична полиција БиХ-хапшењеФото: СРНА

Приликом пасошке контроле на лету из Беча јуче је ухапшено лице чији су иницијали К.Е. /35/, јер га потражује Министарство унутрашњих послова Кантона Сарајево због кривичних дјела превара и тешка крађа, саопштено је из Граничне полиције БиХ.

Истог дана на лету из Београда ухапшено је лице чији су иницијали А.Б. /33/, јер га потражује МУП Кантона Сарајево због тешке крађе. Лице је предато службеницима Судске полиције у Кантону Сарајево.

На лету за Истанбул јуче је ухапшено лице чији су иницијали Х.Т. /27/, јер га потражује МУП Кантона Сарајево због кривичног дјела превара. Лице је предато службеницима МУП-а Кантона Сарајево.

На Међународном граничном прелазу Велика Кладуша, приликом уласка у БиХ, службеници Граничне полиције ухапсили су данас лице чији су иницијали С.А. /34/, јер је утврђено да га потражује Опшински суд у Бихаћу због кривичног дјела насилничко понашање и предато је службеницима Судске полиције Велика Кладуша.