latinica  ћирилица
28/08/2018 |  11:28 | Аутор: СРНА

Протеклог викенда рекордна посјећеност на Јахорини

На Јахорини је протеклог викенда поново оборен рекорд у броју посјета које су за 89 одсто веће у односу на исти период прошле године, саопштено је из Олимпијског центра "Јахорина".
Јахорина - Фото: РТРС
ЈахоринаФото: РТРС

Протеклог викенда Олимпијски центар "Јахорина" оборио је и рекорде по оствареним приходима који су достигли готово 7.000 КМ, односно, већи су за 88 одсто у односу на исте датуме прошле године, што је уједно и највећа зарада коју је Центар остварио током једног љетњег викенда.

Олимпијски центар "Јахорина" је уз подршку спонзора протеклог викенда за најмлађе посјетиоце организовао "потрагу за благом" у којој је више од 80 малих истраживача по јахоринским падинама тражило скривено "слатко благо".

У саопштењу се додаје да се љетња сезона на Јахорини и даље наставља и посјетиоцима се уз промотивне пакете и тематске викенде пружа неограничен број могућности за забаву, одмор и уживање.

Понуда Јахорине овог љета прилагођена је породицама, али и свима који воле одмор да проводе активно уз адреналин и спорт.

До краја љета посјетиоце очекују попусти од 20 одсто на све садржаје током школског викенда који ће трајати од петка до недјеље, 31. августа до 2. септембра.

У суботу, 1. септембра, од 12.00 часова посјетиоци Јахорине имаће прилику да се такмиче у љетњем санкању на тјубинг стази дјечијег града Пољице.