latinica  ћирилица
12/10/2018 |  09:14 ⇒ 15:23 | Аутор: СРНА

Залдастанов честитао побједу Додику и Цвијановићевој

Предсједник руског мото-клуба "Ноћни вукови" Александр Залдастанов Хирург честитао је Милораду Додику и СНСД-у побједу на општим изборима у БиХ.

"Ви сте прави син српског народа са којим Срби везују своју наду на поновно рођење", истакао је Залдастанов у видео-поруци објављеној на његовом Фејсбук профилу.

Он је нагласио да је веома симболично што се побједа Додика и Жељке Цвијановић на општим изборима у БиХ поклопила са даном сјећања на свете српске цареве и рођенданом предсједника Русије.

Залдастанов је рекао да је група "Ноћних вукова" дошла у Севастопољ у Херсонес у храму у којем је према предању крштен руски кнез Владимир 987. године, да се помоле Господу за ту побједу.

"Дошли смо на захвалну молитву Господу који вам је поклонио побједу. Нека вам Бог подари снагу, физичку и духовну, у борби са свјетским злом, у борби са непријатељима Русије и Србије. Нека вас Бог чува", поручио је Залдастанов.

Он је након молитве у храму рекао да је увијек постојао духовни молитвени мост са Републиком Српском, а да је данас направљен нови пут и будућност која је везана са поновним рођењем.

"Молим Бога да му /Додику/ да снагу која ће бити потребна јер је он под нападом и њему је потребна наша подршка и духовна и земаљска. Јер сада се фокус помјера тамо", поручио је Залдастанов.