latinica  ћирилица
27/10/2018 |  09:20 | Аутор: СРНА

"Што прије открити убице полицајаца"

Синдикат Дирекције за координацију полицијских тијела БиХ пружа пуну подршку правосудним и полицијским агенцијама на свим нивоима како би се на брз и ефикасан начин откриле и казниле убице полицајаца Министарства унутрашњих послова Кантона Сарајево Адиса Шеховића и Давора Вујиновића.
Пуцњава на Алипашином пољу - Фото: klix.ba
Пуцњава на Алипашином пољуФото: klix.ba

Чланови синдиката изразили су саучешће породицама убијених полицајаца који су вршили своју часну дужност, као и свим запосленим у полицијским структурама Кантона Сарајево, преноси портал "Кликс".

"Пружамо пуну подршку правосудним институцијама и полицијским агенцијама свих нивоа, како би се на брз и ефикасан начин открили, привели пред лице правде и санкционисали сви извршиоци и њихови помагачи", поручују из Синдиката Дирекције за координацију полицијских тијела.

Из овог синдиката додају да је јучерашње убиство двојице полицајаца још један показатељ како је у питању частан и опасан посао, те да је потребно коначно извршити додатни напор у вези са материјално-техничким опремањем и осавремењавањем полицијских агенција на свим нивоима у БиХ.

Полицајци Адис Шеховић и Давор Вујиновић страдали су јуче у сарајевском насељу Алипашино Поље када су на њих пуцали осумњичени крадљивци аутомобила.

Шеховић је убијен на лицу мјеста, док је Вујиновић подлегао усљед тешких повреда главе у Клиничком центру Универзитета у Сарајеву.

У току је велика полицијска потрага за починиоцима у коју су укључене све полицијске агенције у БиХ.