latinica  ћирилица
07/11/2018 |  11:46 ⇒ 11:49 | Аутор: РТС

Кошаркаши Звезде гости Улма

Кошаркаши Црвене звезде вечерас од 19.30 гости су њемачког Улма у утакмици шестог кола Еврокупа. Црвено-бијели желе да и на овом гостовању остваре нову побједу и сачувају водеће мјесто у групи А.
Кошаркаши Звезде (фото:б92) -
Кошаркаши Звезде (фото:б92)

Кошаркаши Црвене звезде су у првој утакмици на свом терену надиграли Улм са 88:73 (28:21, 18:22, 16:16, 26:14), у окршају на отварању евро сезоне.

"Очекује нас утакмица са специфичним тимом, који током меча умије да игра и са двије 'четворке', која пуно шутира и преузима у одбрани. Морамо бити спремни и за то, јер то су дијелови њихове игре, која је много бржа и агресивнија у њиховој дворани. Морамо да исконтролишемо 40 минута, што не значи да ми треба да успоравамо игру, зна се да и Звезда воли да игра брзу игру у транзицији, али што се тиче концентрације ту морамо да будемо добри", рекао је Тренер Звезде Милан Томић пред пут у Њемачку.

Иако на гостујућем терену, црвено-бијели се сматрају фаворитом у овом мечу, јер за собом имају низ побједа остварених у неколико такмичења уз само један пораз и тренутно су први у групи са скором 4-1.

На другој страни Улм је са двије побједе и три пораза претпосљедњи на табели групе у којој су још и Галатасарај, Бреша, Андора и Монако.

Утакмица између Улма и Црвене звезде почиње у 19.30.