latinica  ћирилица
07/11/2018 |  21:10 ⇒ 22:01 | Аутор: РТРС

ЛШ: Рома боља од ЦСКА, Валенсија надиграла Јанг Бојс

Фудбалери Роме побиједили су ЦСКА 2:1, док је Валенсија надиграла Јанг Бојс 3:1, у првим мечевима четвртог кола Лиге шампиона вечерашњег програма.
ЦСКА – Рома - Фото: AP
ЦСКА – РомаФото: AP

"Вучица" је тек са играчем више успијела да слави на "Лужњикију", головима Костаса Маноласа у четвртом и Лоренца Пелегринија у 59. минуту, док је у међувремену изједначио Арнор Сигурсдон. У групи Г сада Рома има девет бодова, два више од Реала, и налази се готово сигурно на једном од двије прве позиције које воде у битке на прољеће. ЦСКА је остао на четири бода, и са Плзеном ће водити битку за пласман у Лигу Европе.

Валенсија – Јанг Бојс (фото: twitter.com/bsc_yb)

Валенсија је головима Сантија Мине стекла 2:1 на полувремену против Јанг Бојса, за које је Рожер Асале изједначио резултат у једном тренутку, да би "Слијепи мишеви" побједу "овјерили" преко Карлоса Солера у десетом минуту наставка првог меча у групи Х.

Шпнаски тим сада има пет бодова и остао је у игри за другом позицијом, јер Манчестер јунајтед има исто толико, али и утакмицу мање, али осигурали су барем наставак европске одисеје са Лигом Европе, јер Јанг Бојс је остао на једном боду коло прије краја групне фазе такмичења.